Ga naar inhoud

NFF Ondernemers Club

De NFF Ondernemers Club (NFF OC) is sinds de oprichting in 2003 uitgegroeid tot een club met gemiddeld 65 betrokken leden. De ondernemers ondersteunen het Nederlands Film Festival (NFF) niet alleen financieel, maar met hun kennis, ervaring en netwerk spelen zijn ook een belangrijke rol bij het creëren van draagvlak voor het festival. De NFF OC is al meer dan 15 jaar trotse ambassadeur van het Nederlands Film Festival!

Leden profiteren van de voordelen die de NFF OC te bieden heeft op het gebied van samenwerken, netwerken en relatiemarketing. Met toegang tot exclusieve evenementen kunnen leden hun relaties een bijzondere beleving aanbieden, zowel tijdens het festival als gedurende de rest van het jaar. Neem jij jouw relaties binnenkort mee naar een filmpremière? Wij verwelkomen je graag samen met je relaties op de rode loper!

NFF OC bijeenkomst De Nijverheid

Vragen en contact

Heb je vragen, wil je lid worden, of heb je behoefte aan informatie? Neem contact op met:

  • Philip Wynands - 0654367338
NFF 20211001 Gouden kalveren diner Stadsschouwburg 79 Het bestuur van de NFF OC, v.l.n.r.: Edward Hendrickx, Els in 't Veld, Maarten Timmerman, Mariska Joosten, Rob Wolfs

Het bestuur van de NFF OC

Edward Hendrickx - penningmeester
"Het gaat om het elkaar helpen en samen het NFF als vlaggenschip van de Nederlandse film versterken. Ik doe dat heel graag samen met het bestuur en de leden van de NFF OC."

Els in 't Veld

"De NFF OC, die de combinatie van netwerken en film biedt, vind ik er uit springen omdat het heel anders in dan de reguliere netwerkclubs."

Maarten Timmerman - voorzitter

"Ik geloof in het NFF, en zeker ook in de toegevoegde waarde die het zakelijk heeft."

Mariska Joosten

"Wat de NFF OC extra interessant maakt is dat je relaties/vrienden kunt uitnodigen voor de bijzondere arrangementen tijdens het Festival."

Rob Wolfs

"Ik zie het NFF OC als een uniek platform waar ondernemerschap en cultuur elkaar op topniveau treffen. En in het verlengde daarvan: van elkaar genieten en profiteren."

Groepsfoto van de NFF Ondernemersclub voor restaurant Djakarta

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.