Ontdek NFF

Van woensdag 21 tot en met vrijdag 30 september, in Utrecht en door heel Nederland!

Alles draait om contact op de 42e editie van het Nederlands Film Festival. Ontmoet filmmakers en ga met hen in gesprek, bekijk als eerste het nieuwste van eigen bodem en beleef film op unieke wijze. Zie, voel en proef de festivalsfeer in de bioscopen, filmtheaters, cafés en online tijdens een van de vele premières, filmvertoningen en events.

Programmatips

Evenementen

20220923 Utrecht NFF 11 Ramon Mangold

Storyspace

Digitale verhalen en producties krijgen hier de ruimte die ze verdienen. Kom kijken, ervaren, beleven en verwonder je over de rijkheid die de Nederlandse digitale cultuur biedt.

Onbeperkt naar NFF?

Koop een passe-partout en ga voor €99 onbeperkt naar alle reguliere films en evenementen tijdens het festival. CJP-pashouders, studenten en 65-plussers kopen de pas voor slechts €75.

Thuis kijken

Kun je niet (alle festivaldagen) naar Utrecht komen? Niet erg, want we hebben dit jaar ook een online programma. Iedere dag is er één film of een compilatie van korte films te zien op filmfestival.nl. Na het aanschaffen van een ticket kun je direct kijken via je Mijn NFF account. Daarnaast maakten zowel NPO Start als Pathé Thuis een mooie selectie met Nederlandse films, special voor NFF.

NFF bezoeker in wit gekleed wijst naar links

Altijd up-to-date

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle ins outs over NFF 2022? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.