Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Orga Advies

Petrice Broeders NFF OC Petrice Broeders en Eric Hanse (bestuurslid NFF OC)

Waarom zijn jullie lid geworden?
Petrice: "Toen wij er voor gevraagd werden heb ik eerst, tijdens een aantal bijeenkomsten, kennis kunnen maken met dit netwerk. Dat beviel goed. Het is geen formele club en het gaat ergens over: we steunen samen de Nederlandse film. Bovendien kreeg ik enthousiaste reacties van mijn relaties toen ik ze meenam naar het NFF. Ook daar zit zeker voor ons een toegevoegde waarde."

Wat heb je met Nederlandse film?
Petrice: "Niets meer of minder dan met buitenlandse films. Ik ben visueel ingesteld, houd van beelden en verhalen, dus van film, maar ook van tv-series. Zodra Netflix op de markt kwam, nam ik een abonnement: ideaal. Natuurlijk kom ik ook in de bioscoop, maar dan ben ik kieskeuriger in mijn keuze."

Cultuur in Nederland heeft onze steun nodig!”
--Petrice Broeders

Vertel eens iets meer over Orga Advies?
Petrice: "Wij verrassen, versimpelen en vitaliseren. En dat doen we op drie niveaus: als adviseurs op het vlak van organisatie-, team- en individuele ontwikkeling, waarbij we de strategie van de organisatie als uitgangspunt nemen. Veel adviesbureaus maken kwesties vaak onnodig complex, wij komen snel tot de kern, geven nieuwe inzichten en positieve energie. Daar krijgen we mensen binnen organisaties mee in beweging."


Wat kom je brengen en halen als lid binnen de NFF OC?
Petrice: "Door lid te zijn, steunen we het filmfestival. Dat is belangrijk, want cultuur in Nederland heeft onze steun nodig! En verder hoop ik op interessante ontmoetingen. Dit soort initiatieven valt of staat met de inspiratie van de leden. Hoewel ik nog lang niet iedereen ken, heb ik daar veel vertrouwen in."

Kennismaken met Petrice en de andere NFF OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug