Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Mariska Joosten

Mariska Joosten NFF OC Mariska Joosten met twee Gouden Kalveren

Acht jaar geleden ben ik met Eric Hanse voor het eerst naar de uitreiking van de Gouden Kalveren en het Filmgala geweest, ik vond het fantastisch. Daarna ben ik een paar jaar lid geweest van de NFF OC. Sinds ik niet meer bij Randstad werk, ben ik gestopt met het lidmaatschap van een aantal netwerken in Utrecht. Maar al heel snel merkte ik dat ik de betrokkenheid bij het NFF echt miste, dus sinds januari 2019 ben ik weer lid.


Haat-Liefde verhouding


Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met de Nederlandse film. Sommige Nederlandse films vind ik heel mooi, bijvoorbeeld de films van Paul Verhoeven, Knielen op een bed violen en ook Nederlandse documentaires en series als In therapie en Weet wie ik ben. Maar er zijn ook genoeg films waar ik volledig bij afhaak, daar ben ik dus ook de titels van vergeten.


Groei realiseren


Sinds drie jaar werk ik als zelfstandig ondernemer en mijn passie is mensenwerk: mensen en bedrijven ondersteunen het beste uit zichzelf te halen. Mijn opdrachtgevers zijn ondernemers die hulp vragen bij de inrichting van hun organisatie en de aansturing van hun medewerkers. Ik ben goed in het neerzetten van een solide basis om vanuit daar (weer) groei te realiseren. Dat gaat over groei van omzet en winst én over groei van het werkplezier bij medewerkers!


Laagdrempelig


Als de NFF OC net zo gezellig is als een paar jaar geleden, ben ik snel tevreden. Ik vind netwerken leuk en ik houd van ondernemersverenigingen die een bepaalde exclusiviteit bieden, maar onderling wel laagdrempelig en informeel blijven. Wat de NFF OC extra interessant maakt is dat je relaties/vrienden kunt uitnodigen voor de bijzondere arrangementen tijdens het festival.Het afgelopen jaar probeer ik mijn wat ondergesneeuwde creativiteit weer wat ‘op te poetsen’ met onder andere piano- en zangles. Daarom vind ik het leuk om met mensen met creatieve beroepen/bedrijven in contact te komen en te leren over hoe zij die kant inzetten bij het ondernemen. Zoals de bijeenkomst Van Eigen Bodem met Job, Joris en Marieke bij Daan Bramer van De Nijverheid, vond ik erg inspirerend.

Kennismaken met Mariska en de andere OC-leden?

OndernemersclubOndernemers Club
ga terug