Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Diederik de Meester

Diederik de Meester NFF OC Diederik de Meester

Waarom ben je lid geworden?
Diederik: "We waren al lid, tot wij in 2012 door de marktomstandigheden enigszins pas op de plaats moest maken. Nu alles weer crescendo gaat, en we via een bevriende relatie hernieuwd konden kennismaken met het NFF OC, waren we meteen weer enthousiast over deze ondernemersclub, die echt anders is dan anderen. Bovendien dragen we als Utrechts bedrijf onze stad in al haar geuren en kleuren een warm hart toe, dus ook het filmfestival."


Wat heb je met Nederlandse film?
Diederik: "Ik vind film kijken heerlijk, je ontsnapt dan even aan de werkelijkheid. Helaas doe ik het te weinig; dat komt vooral door een gebrek aan tijd. Mijn favoriete Nederlandse films zijn Loft en Zwartboek. Verder houd ik vooral van films met een hoog realiteitsgehalte. Ik heb geen favoriete acteurs en actrices, maar wel twee regisseurs die ik bewonder: Quentin Tarantino en Paul Verhoeven."

Ik vind film kijken heerlijk, je ontsnapt dan even aan de werkelijkheid.”
--Diederik de Meester

Vertel eens iets over jullie bedrijf Barlavento?
Diederik: "Ik run dit bedrijf al enige jaren samen met Boudewijn Joosen. We werken nu met zeven medewerkers en zijn straks zelfs wellicht met zijn negenen. Barlavento is de verbindende schakel voor bedrijven richting geldverstrekkers. Daarbij adviseren en begeleiden wij klanten bij allerlei financieringsvraagstukken. Oorspronkelijk lag onze focus uitsluitend op financieringen in vastgoed, maar inmiddels bedienen we ook het Midden-en Klein bedrijf. Als onafhankelijk adviseur halen we steeds de beste financieringsdeals uit de markt voor onze relaties. Dat kan bancair zijn, maar ook bijvoorbeeld via Crowdfunding of Fintech bedrijven."


Wat kom je brengen en halen als lid binnen de NFF OC?
Diederik: "We willen het vooral naar ons zin hebben. Als je dat hebt, en je ontmoet andere leuke mensen, dan gun je elkaar wellicht ook de business. In die volgorde en niet andersom."

Kennismaken met Diederik en de andere OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug