Ga naar inhoud

Plan je bezoek

We zien je graag tussen vrijdag 22 en vrijdag 29 september op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Het festival barst bijna los! Sla deze pagina op in je favorieten, want hier vind je alle praktische informatie voor jouw bezoek aan het NFF. Heb je een vraag? Stel die dan via de chat onder in beeld. We helpen je graag.

NFF Thuis foto Momenttom9

Mijn NFF

Handig: maak een account aan! Zo kun je eenvoudig je favoriete films en evenementen markeren, tickets kopen en je bestelgeschiedenis terugvinden.

NFF vrijwilliger scant de tickets van bezoekers

Ticketinfo

Vragen over tickets kopen, tarieven en korting? Op onze ticketinfo pagina vind je alles wat je moet weten.

Medewerker achter balie geeft tickets aan premièregasten

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Bekijk dan onze F.A.Q. pagina!

Gebarentolk in de bioscoopzaal

Toegankelijkheid

Iedereen is welkom! Daarom is het festival rolstoelvriendelijk, zijn er gebarentolken bij Q&A's, worden er films vertoond met Nederlandse of Engelse ondertiteling en is er audiodescriptie. In het programma-overzicht kun je hierop filteren.

Maak je festivalbezoek in Utrecht compleet

CAMPAGNE BEELD Frieda

Kom ook naar NFF 2023!

Filmdiner in festivalhart Slachtstraat Filmtheater

Hapje eten voor of na de film? Dat kan in Slachtstraat Filmtheater! Voor alle vertoningen op die locatie kun je tijdens het afrekenen je ticket upgraden naar een Filmdiner-ticket. Wat staat er op het menu? Heerlijke krokante polenta met paddenstoelen en groene asperge. Geserveerd met een creme bleu dauvergne, stoofpeer en pecannoot.

CAMPAGNE BEELD Frieda

Programma Slachtstraat

Bekijk het programma van het Slachtstraat Filmtheater

Overnachten in Utrecht

Er zijn veel hotels in Utrecht waar je tijdens het festival kan logeren, bijvoorbeeld bij onze partnerhotels Eye Hotel, StayOkay en Hotel Mitland. Voor NFF bezoekers heeft EYE Hotel een speciale kortingscode. Voeg de code NFF 2023 toe bij het reserveren en ontvang korting!

Bekijk alle hotelopties in Utrecht door hier te klikken.

Plattegrond

Plattegrond

Ontdek alle NFF locaties in Utrecht op onze handige plattegrond. Te downloaden via de knop hieronder.

How to fest

Navigeer moeiteloos door ons programma! Deze video laat je stap voor stap zien hoe je een account aanmaakt, je favorieten opslaat én in een handomdraai tickets koopt. Zo maken we jouw festivalervaring nog makkelijker!

Sosha Duysker wijst naar links

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven!