Ga naar inhoud

Plan je bezoek

We zien je graag tussen 20 en 27 september 2024 op het Nederlands Film Festival in Utrecht! Sla deze pagina op in je favorieten, want hier vind je straks alle praktische informatie voor jouw bezoek aan het NFF. Heb je een vraag? Stel die dan via de chat onder in beeld. We helpen je graag.

De verkoop is gestart!

NFF Thuis foto Momenttom9

Mijn NFF

Handig: maak een account aan! Zo kun je eenvoudig je favoriete films en evenementen markeren, tickets kopen en je bestelgeschiedenis terugvinden.

NFF werknemer scant ticket Forum van de Regisseurs

Ticketinfo

Vragen over tickets kopen, tarieven en korting? Op onze ticketinfo pagina vind je alles wat je moet weten.

Drie vrijwilligers achter de balie

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Bekijk dan onze F.A.Q. pagina!

Gebarentolk in een bioscoop zaal

Toegankelijkheid

Iedereen is welkom! Daarom is het festival rolstoelvriendelijk, zijn er gebarentolken bij Q&A's, worden er films vertoond met Nederlandse of Engelse ondertiteling en is er audiodescriptie. In het programma-overzicht kun je hierop filteren.

Overnachten in Utrecht

Er zijn veel hotels in Utrecht waar je tijdens het festival kan logeren, bijvoorbeeld bij onze partnerhotels Eye Hotel, StayOkay en Hotel Mitland. Voor NFF bezoekers heeft EYE Hotel een speciale kortingscode. Houdt deze pagina in de gaten voor de kortingscode van 2024!

Bekijk alle hotelopties in Utrecht door hier te klikken.

Plattegrond

Plattegrond

Ontdek alle NFF locaties in Utrecht op onze handige plattegrond. Te downloaden via de knop hieronder.

How to fest

Navigeer moeiteloos door ons programma! Deze video laat je stap voor stap zien hoe je een account aanmaakt, je favorieten opslaat én in een handomdraai tickets koopt. Zo maken we jouw festivalervaring nog makkelijker!

Sosha Duysker wijst naar links

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor een van onze nieuwsbrieven!