Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Rudi Koops

Het meest recente nieuwe lid van de NFF OC is Forza Asset Management. Deze onafhankelijke vermogensbeheerder met vestigingen in o.a. Maastricht en Rotterdam, zit sinds 2015 ook aan de Maliebaan in Utrecht. Rudi Koops is daar Senior relatiemanager.

Rudi Koops NFF OC Rudi Koops

Waarom is Forza AM lid geworden?


Rudi: "Omdat we als landelijk kantoor relatief nieuw zijn in Utrecht, komen we ook hier graag in contact met nieuwe contacten en relaties, maar zoeken we ook mogelijkheden voor meer exposure. Het NFF is wat dat betreft een ideaal platform; met een landelijke uitstraling, maar ook met diepe wortels in het Utrechtse. In die zin sluit het naadloos aan op onze organisatie. Dus toen we begin dit jaar in contact kwamen met Else Loes, waren we snel om."


Wat heb je met Nederlandse film?


Rudi: "Ons kantoor heeft veel met cultuur. Ik dus ook. Maar naar de bioscoop ga ik te weinig, dat zeg ik eerlijk. En als je mij vraagt naar mijn favoriete film, kan ik niet meteen namen noemen. Wel heb ik bepaalde genres waar ik graag naar kijk, zoals realistisch drama. Zo heb ik tijdens de laatste NFF OC-avond De Maatschap gezien, met Pierre Bokma in de hoofdrol. Ook gelet op de raakvlakken met onze business, vond ik dat een geweldige film. Waar ik persoonlijk niet zo van houd, zijn films en series als Gooische Vrouwen, daar heb ik weinig mee."

Ik denk dat het filmfestival één grote verwennerij is!”
--Rudi koops

Wat is jullie specialisme als kantoor?


Rudi: "Als vermogensbeheerder zijn wij gespecialiseerd in het managen van effectenportefeuilles. Dit doen we voor particulieren, maar ook voor vennootschappen en stichtingen. Daarbij vormen vanzelfsprekend de wensen van de relatie - aan de hand van behoeften en doelstellingen - ons vertrekpunt bij de invulling van een effectenportefeuille. In het leveren van maatwerk en persoonlijke aandacht zijn we onderscheidend ten opzichte van de grote banken. Naast het beheer van effecten, draait veel om financiële planning. Uiteindelijk is beleggen een middel en geen doel en moet het de relatie uiteindelijk verder helpen."


Wat wil je als lid brengen en halen binnen de NFF OC?


Rudi: "We willen vooral enthousiasme en energie brengen, zodat het aantal leden de komende jaren boven de 100 uitkomt. Dat moet kunnen, daarvoor is dit netwerk veel te leuk en inspirerend. Als je over 'halen' praat, dan hoop ik onze bestaande- en nieuwe relaties te kunnen trakteren op bijzondere avonden en premières. Ik denk dat het filmfestival één grote verwennerij is!"

Kennismaken met Rudi en de andere NFF OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug