Ga naar inhoud

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het NFF. Jong en oud, studerend, werkend en gepensioneerd: iedereen is van harte welkom om mee te werken! Tijdens het festival werken zo'n 300 vrijwilligers in verschillende functies: van tickets scannen tot rode lopers op de festivallocaties en het rondrijden van de sterren.

Op deze pagina vind je foto's, video's en meer informatie over vrijwilligerswerk bij het Nederlands Film Festival.

Wat bieden wij jou?

  • Een uniek kijkje achter de schermen bij het Nederlands Film Festival
  • Leuke werkervaring en een mooie toevoeging op je CV
  • De kans om nieuwe mensen te leren kennen met net zoveel enthousiasme voor film en het festival als jij
  • Toegang tot het reguliere programma
  • Toegang tot de speciale vrijwilligersvertoning
  • Het originele NFF T-shirt
  • Interessante trainingen

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent enthousiast, betrouwbaar en wil je inzetten om een geweldig festival neer te zetten
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 diensten (tussen de vier en zes uur) in de periode van 22 t/m 29 september 2023. Afhankelijk van jouw inzet ontvang je toegang tot het programma.

Functies

Fulltime functies

Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival en heb je ambitie om hier je werk van te maken? Dan is een fulltime functie misschien iets voor jou. Om je goed voor te bereiden op deze functie en als leuke extra, krijg je voorafgaand aan het festival inhoudelijke trainingen verzorgd door cultuurvrijwilligersorganisatie KEES. Voor de fulltime functies ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Meld je je aan voor een van de onderstaande fulltime functies, dan ontvangen wij graag een korte motivatie en jouw CV via de mail.

Veelgestelde vragen

Over vrijwilligerswerk bij NFF

Een dag vrijwilligerswerk op het festival

Ik ben de laatste 10 jaar vaak vrijwilliger geweest voor het NFF. Als festivalvrijwilliger ontmoet je nieuwe mensen en krijg je de kans om mooie en leuke films te zien. En ik krijg een goed gevoel als ik een nuttige bijdrage kan leveren aan een groter geheel. Daarom blijf ik terugkomen!”
--Durk - Vrijwilliger
Vrijwilligers

Altijd up-to-date

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom vrijwilligerswerk bij NFF? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven!