Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Ellen van Leusden

Ellen van Leusden NFF OC ©Nederlands Film Festival

Waarom zijn jullie lid geworden?
Ellen: "Ik ben als introducee mee geweest op de filmboot-avond in juni. Een onvergetelijke avond, niet in de laatste plaats door de regenbui die boven onze parasol losbarstte, tijdens de BBQ. Zo samen schuilen, zorgde meteen voor een gevoel van verbondenheid met het Nederlands Film Festival. Daarnaast past het NFF bij mij en bij ons kantoor. Van Grafhorst Notarissen draagt cultuur in de stad van oudsher een warm hart toe. Dit is een nieuwe, passende stap."

Wat heb je met Nederlandse film?
Ellen: "Film is iets magisch, dat grote doek alleen al. Toch bezoek ik zelden een bioscoop. Dat komt door mijn werk, maar ook door mijn kleine kinderen: je hebt nauwelijks tijd over. Bovendien heeft mijn man lange benen, dus die zit daar weinig comfortabel. Als we al gaan, kiezen we steevast voor het filmhuis. Of ik een favoriete Nederlandse film heb? Nee, zolang de film maar een happy end heeft!"

Film is iets magisch, dat grote doek alleen al.”
--Ellen van Leusden

Vertel eens iets meer over Van Grafhorst Notarissen?
Ellen: "Wij voldoen niet aan het clichébeeld van een notariskantoor: stoffig, saai en vol vakjargon. We hebben overwegend frisse, creatieve juristen die duidelijke taal spreken: tijdens hun gesprekken, maar ook op papier, dus in hun correspondentie en in onze akten. Klanten hebben daar recht op: je moet kunnen begrijpen waarvoor je tekent. Mede hierdoor hebben we een laagdrempelige uitstraling en zijn we best verrassend, horen we vaak."


Wat kom je brengen en halen als lid binnen de NFF OC?
Ellen: "Naast juridische kennis, neem ik zeker ook mijn relaties straks mee naar de NFF OC. Als lid ben je tevens ambassadeur en heb je de taak om voor nieuwe ambassadeurs te zorgen. En halen? Ik wil niets halen, maar vooral leuke mensen ontmoeten en mooie momenten ervaren. Overigens, vloeit daar dan altijd wel weer werk of iets anders moois uit voort."

Kennismaken met Ellen en de andere NFF OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug