Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Rob Wolfs

Rob Wolfs NFF OC

Waarom zijn jullie lid geworden?
Rob: "Toen ik was uitgenodigd voor de 'bootavond', zag ik meteen interessante aanknopingspunten om ook onze relaties eens te trakteren op een spannende culturele avond uit. Het werd mij bovendien duidelijk dat de NFF OC een actieve club is met vaak verrassende evenementen; daar wilde ik van profiteren. Bovendien houd ik van film en van Utrecht, dus ja…, dan is de optelsom gauw gemaakt."

Wat heb je met Nederlandse film?
Rob: "Ik ben een filmliefhebber en ga met enige regelmaat naar de bioscoop. Dat hoeft niet per se een Nederlandse film te zijn, daar let ik eerlijk gezegd nooit zo op. Mijn favoriet? Paul Verhoeven, een geweldige regisseur. Ik ken al zijn films, ook de meest recente. En Pierre Bokma vind ik al jaren de beste acteur van ons land. Op onze eigen Djakarta-avond hebben we hem toen gezien als Moszkowicz in de tv-serie De Maatschap: indrukwekkend!"

Ik hou van film en van Utrecht, dus ja…, dan is de optelsom gauw gemaakt."”
--Rob Wolfs

Vertel eens iets meer over RW Retail?
Rob: "We zijn adviseurs op het gebied van retail en commercieel vastgoed. Onze klanten zijn grote (internationale) retailers, projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers. Bij retail denkt iedereen aan leegstand, verpauperde winkelcentra en ouderwetse concepten. Natuurlijk heeft deze markt in de afgelopen jaren door internet een flinke tik gehad, maar de verhuur van winkelruimte heeft zich inmiddels gestabiliseerd. Wij geloven dan ook in een winkelformule met gerichte fysieke vestigingen, mits je wel op dat gebied innoveert."


Wat kom je brengen en halen als lid binnen de NFF OC?
Rob: "Ik wil mijn relaties verrassen, ik wil ze een unieke avond bezorgen. Daar is het NFF voor geknipt, heb ik inmiddels gemerkt. En ik hoop dat de organisatie en andere ondernemers mij weten te vinden als ze van mijn kennis en expertise willen profiteren op het gebied van vastgoed. Wellicht kan dat voor het NFF nog wel eens interessant zijn."

Kennismaken met Rob en de andere NFF OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug