Inschrijven NFF

Op deze pagina vind je een overzicht van alle inschrijfmogelijkheden die het Nederlands Film Festival biedt aan talenten, gevorderde makers en professionals. Het NFF is sinds jaar en dag dé plek waar Nederlandse professionals op het gebied van film, televisie en digitale cultuur en het publiek elkaar ontmoeten.

Deadlines
Vanaf februari 2022 zijn de eerste inschrijfmogelijkheden weer geopend. De 42e editie van het festival vindt eind september 2022 plaats.

Uitreiking Gouden Kalf beste acteur Issaka Sawadogo

Gesloten: Competities

Jouw film inschrijven voor de Gouden Kalveren, NFF Debuutcompetitie of de NFF Studentencompetitie? Hier zie je precies welke prijzen er worden uitgereikt tijdens het Nederlands Film Festival en om wat voor competities het gaat. Meer weten over de inschrijving, regels, selecties en competities? Hier vind je het Algemeen Reglement Nederlands Film Festival 2021.

Talent Speeddates

Gesloten: Talentprogramma's

Ontmoet professionals in één-op-één gesprekken en breid je netwerk en kennis uit in de NFF Talent Speeddates. Of ga met professionals in gesprek over jouw film- en/of serieplan en raak geïnspireerd door andere makers en projecten tijdens de NFF Talent Feedback Sessies.

HFM Paul Tyler

Gesloten: Holland Film Meeting

Heb je een majoritair Nederlands project in ontwikkeling? Schrijf je dan in voor de Holland Film Meeting 2021, het internationale platform van NFF Professionals voor professionele en creatieve projectontwikkeling.

Nieuwsbrief voor Professionals

Blijf op de hoogte van het laatste NFF Professionals nieuws.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01