Hbo en wo

NFF trekt jaarlijks 10.000 leerlingen en studenten naar het festival in Utrecht. Het Nederlands Film Festival (NFF) biedt opleidingen de kans het festival naar de collegezaal te halen. Start het nieuwe studiejaar positief en vol inspiratie met het NFF!

NFF-premièrefilms en hun makers staan in de spotlight tijdens vier Filmcolleges. Studenten krijgen de kans om de makers aan de tand te voelen over hun werk onder leiding van een deskundig interviewer uit het vak.

De Filmcolleges komen tot stand in samenwerking met de Nederlandse Filmacademie en de Hogeschool voor de Kunsten, maar bij voldoende capaciteit zijn ook studenten van andere opleidingen welkom. Vanwege de COVID-19 maatregelen is het nog niet duidelijk of de Filmcolleges op locatie of online plaats zullen vinden. Houd hiervoor de website en nieuwsbrief van het NFF in de gaten.


Wanneer?

Maandagochtend 27 september tot en met donderdagochtend 30 september 2021. Tijdstippen en locatie volgen nog.

Contact

Vragen? Of een programma op maat? Mail ons via educatie@filmfestival.nl.

NFF Conferentie2019 Opening Hbo en Wo

NFF Professionals

NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van AV-professionals. In september vindt tijdens het Nederlands Film Festival het Professionals Programma plaats. Het programma bestaat uit inspirerende masterclasses en seminars van internationale industrie-experts, de NFF Conferentie en vele netwerk mogelijkheden met vakgenoten. Daarnaast is er aandacht voor projectontwikkeling in de Holland Film Meeting en de NFF Talentdag.

NFF Thuis foto Momenttom

Meld je aan

Schrijf je in

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01