Hbo en wo

NFF trekt jaar­lijks 10.000 leer­lingen en studenten naar het festival in Utrecht. Het Neder­lands Film Festival (NFF) biedt oplei­dingen de kans het festival naar de collegezaal te halen. Start het nieuwe studie­jaar posi­tief en vol inspi­ratie met het NFF!

NFF-première­films en hun makers staan in de spot­light tijdens vier Film­col­leges. Studenten krijgen de kans om de makers aan de tand te voelen over hun werk onder leiding van een deskundig inter­viewer uit het vak.

De Film­col­leges komen tot stand in samen­werking met de Neder­landse Filmacad­emie en de Hogeschool voor de Kunsten, maar bij voldoende capaciteit zijn ook studenten van andere oplei­dingen welkom. Vanwege de COVID-19 maatregelen is het nog niet duidelijk of de Film­col­leges op locatie of online plaats zullen vinden. Houd hier­voor de website en nieuws­brief van het NFF in de gaten. 


Wanneer?

Maandagochtend 27 september tot en met donderdagochtend 30 september 2021. Tijd­stippen en locatie volgen nog.

Contact

Vragen? Of een programma op maat? Mail ons viaeducatie@​filmfestival.​nl.

NFF Conferentie2019 Opening Hbo en Wo

NFF Profes­sionals

NFF Profes­sionals is onderdeel van het Neder­lands Film Festival, bestemd voor de Neder­landse vakw­ereld van AV-profes­sionals. In september vindt tijdens het Neder­lands Film Festival het Profes­sionals Programma plaats. Het programma bestaat uit inspir­erende master­classes en semi­nars van inter­na­tionale indus­trie-experts, de NFF Confer­entie en vele netwerk mogelijkheden met vakgenoten. Daar­naast is er aandacht voor projec­ton­twik­keling in de Holland Film Meeting en de NFF Talentdag.

NFF Thuis foto Momenttom

Meld je aan

Schrijf je in

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte