Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Jaap Smalbroek

Sinds deze zomer is De Waal Beheer lid van het NFF OC. Eigenaar/directeur Jaap Smalbroek voert met zijn vastgoedbedrijf het totale asset management uit over diverse onroerendgoedbeleggingsfondsen.

Jaap smalbroek NFF OC Jaap Smalbroek

Waarom ben je lid geworden?
Jaap: "Ik ken Else Loes Pasma heel goed. Op haar verzoek was ik al eens vaker naar één van jullie bijeenkomsten geweest. Toen ik in juni op die avond met Martijn Fischer er weer was, heb ik de knoop doorgehakt en ben ik lid geworden. Wij zijn een Utrechts bedrijf, met herkenbare roots in deze regio. Dan vind ik het bijna logisch dat je iets doet voor de promotie van deze stad en agglomeratie. Het NFF is een fantastisch uithangbord, door deze te steunen dragen wij ons steentje bij. Bovendien vind ik het leuk om zoveel andere Utrechtse ondernemers in dit verband de hand te schudden. Dat maakt het ook nog eens ontspannend en gezellig."


Wat heb je met de Nederlandse film?
Jaap: "Ik moet je eerlijk bekennen: niet veel. Dan zit ik tv te kijken en zegt mijn vrouw: “Die film hebben we in de bioscoop gezien”. Dat herinner ik mij dan vaag. Niet dat het mij niet raakt of zo, maar ik ben de meeste films gewoon gauw kwijt. Dus vraag mij niet naar mijn favoriete film of acteur, want die herinner ik mij ook niet. Een voordeel heeft dit alles: ik kan vaker naar dezelfde film!"


Vertel eens iets over jullie bedrijf De Waal Beheer?
Jaap: "We zijn actief in Groot Utrecht, van Ede tot Woerden en van Almere tot Zaltbommel. Het accent van onze werkzaamheden ligt vanzelfsprekend in de stad Utrecht. We doen zowel het traditionele, commerciële, technische en administratieve beheer, als het actieve zoeken voor beleggers naar geschikte beleggingsobjecten. We hebben een trouw en loyaal klantenbestand en zijn bescheiden in onze promotie. Wellicht kent niet iedereen ons daardoor. Ons portfolio bestaat op dit moment uit zo’n 150 projecten, waarvan de volledige renovatie van het voormalige provinciehuis wellicht ons meest bekende project is. Daar zit ons kantoor ook, met 8 medewerkers."


Wat kom je brengen en halen als lid binnen de NFF OC?
Jaap: "Ik breng gezelligheid en verwacht dat ook terug. Eigenlijk ben ik niet zo’n netwerker, ik houd er niet van tijdens dit soort bijeenkomsten mijn bedrijf te verkopen. Zo werkt het ook niet, volgens mij. Je ontmoet gelijkgestemden en hebt een leuk gesprek. En daarna zie je wel, toch? Ik verheug er mij in ieder geval op."

Kennismaken met Jaap en de andere OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug