Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Monique Heijtel

Monique Heijtel NFF OC Monique Heijtel

Waarom ben je lid geworden?
Monique: "Toen ik als introducee tijdens het festival een keer mee mocht, was ik al langer op zoek naar een businessclub. Als ondernemer vind ik het belangrijk naast klanten, ook collega-ondernemers te ontmoeten. Toen ik dus in september bij het NFF OC aansloot, voelde het meteen als een warm bad. Tot mijn verbazing kende ik al een aantal leden; bovendien viel het mij op dat iedereen zo belangstellend was naar elkaar, zonder dat je meteen het gevoel kreeg zaken met elkaar te moeten doen. Dus ja, ik was al snel om."


Wat heb je met Nederlandse film?
Monique: "Ik kijk graag naar Nederlandse films. Je herkent de omgeving, de cultuur, de waarden en normen, maar ook vanwege een soort van nationale trots. Des te opmerkelijker is het dat ik als Utrechtse nog nooit naar het NFF was geweest. Mijn favoriete films? De Aanslag en Ciske de Rat, twee films uit mijn jeugd. Prachtige verhalen. En mijn favoriete acteurs? Monic Hendrikx en Pierre Bokma."

Ik kijk graag naar Nederlandse films. Je herkent de omgeving, de cultuur, de waarden en normen, maar ook vanwege een soort van nationale trots.”
--Monique Heijtel

Vertel eens iets over je bedrijf MO-HR?
Monique: "Ik ben de hele HR-afdeling voor het MKB! Oftewel, ik verricht alle werkzaamheden die een HR-afdeling van een klein tot middelgroot bedrijf zou uitvoeren, van salarisadministratie tot personeelsadministratie en dossiervorming. Daarbij richt ik mijn vizier op bedrijven tot gemiddeld 10 medewerkers; die hebben door allerlei innovaties en veranderende wetgeving op dit gebied, juist behoefte aan een partner die hun op dit gebied vooral ontzorgt. Ik ben MO-HR drie jaar geleden gestart, nadat ik al langer twijfelde over het zetten van deze stap. En nu voelt het geweldig, alles valt samen!"


Wat kom je brengen en halen als lid binnen de NFF OC?
Monique: "Laat ik beginnen met dat ik gewoon meer films wil zien en meer kennis hiervan wil krijgen. Als je het over 'brengen' hebt, dan heb ik gezelligheid en plezier in de aanbieding. En ik wil vanzelfsprekend mijn kennis graag delen. Wat ik terug verwacht? Een transparante, open club, vol met ondernemerschap. Want omgaan met collega-ondernemers vind ik uitermate boeiend."

Kennismaken met Monique en de andere OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug