Ga naar inhoud

Talentdag

Als onderdeel van het Professionals Programma van het Nederlands Film Festival richt de Talentdag zich volledig op talentontwikkeling binnen de audiovisuele sector. Aan de hand van een gevarieerd dagprogramma ontmoeten nieuwe makers en av-professionals elkaar op een laagdrempelige manier.

Op het Talentplein staan fondsen, omroepen, regionale hubs en talentontwikkelingsinstellingen klaar om alle prangende vragen van nieuwe makers te beantwoorden. Daarnaast zijn er inspirerende talks en worden bij de Talent Award Ceremonie de prijzen voor de NFF Debuutcompetitie en NFF Studentencompetitie uitgereikt.

Deelnemers Talent Speeddates 20233 in gesprek aan tafel tijdens Talentdag

Updates ontvangen over de Talentdag in 2024?

Meld je aan voor de Professionals nieuwsbrief!

Impressie Talentdag 2023

Talentplein 2023 bezoekers bij standsTalentplein 2023 organisaties en bezoekers in gesprek voor tafelsTalent Speeddates 2023 twee mensen in gesprek aan tafelTalentplein 2023 twee personen in gesprek bij tafelTalentplein 2023 overview van bezoekers en stands in SSBUTalent Speeddates 2023 twee tafels met personen in gesprekTalentplein 2023 persoon achter stand die bezoeker aankijktTalentplein 2023 twee personen in gesprek bij tafel wijzend naar telefoonTalent Award Ceremonie 2023 winnaars poseren met hun cheque

Partners Talentplein