Ga naar inhoud

Steun NFF

Het Nederlands Film Festival kan niet bestaan zonder steun van donateurs, vrijwilligers, partners en alle andere financiers. Dankzij hen kunnen we jaarlijks een succesvol filmfestival organiseren, waarmee we de Nederlandse film- en beeldcultuur in al haar facetten vieren.

We waarderen alle bijdragen aan het NFF: van kleine gebaren tot grootse samenwerkingen. Hoe steun jij het NFF? Kijk hieronder en kies welke vorm van steunen bij jou of jouw organisatie past.

Word donateur

Steun particulier

Word donateur of neem jouw gift aan NFF op in je testament. Dankzij jouw steun kunnen we het festival blijven organiseren.

Steun NFF

Eenmalige bijdrage

Je kunt NFF ook steunen met een eenmalige bijdrage via Tikkie. Het bedrag mag je zelf bepalen, wij zijn blij met zowel grote als kleine donaties!

Grote zaal van de Stadsschouwburg tijdens het Gouden Kalveren Gala

Partners

Met de vele duizenden bezoekers en de enorme media-aandacht die het genereert, is het NFF een uniek platform voor merken en bedrijven om zich te profileren, relaties te versterken en maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

NFF Stadsschouwburg Utrecht OC Ondernemersclub Diner Foto Studio Elias 191004 87

NFF Ondernemers Club

De NFF Ondernemers Club is al meer dan vijftien jaar trotse ambassadeur van het festival! Leden genieten van de voordelen op het gebied van samenwerken, netwerken, relatiemarketing en toegang tot exclusieve evenementen.

Sosha Duysker wijst naar links

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor een van onze nieuwsbrieven!