Steun NFF

Het Nederlands Film Festival kan niet bestaan zonder steun van donateurs, vrijwilligers, partners en alle andere financiers. Dankzij hen kunnen we jaarlijks een succesvol filmfestival organiseren, waarmee we de Nederlandse film- en beeldcultuur in al haar facetten vieren. We waarderen alle bijdragen aan het NFF: van kleine gebaren tot grootse samenwerkingen. Hoe steun jij het NFF? Kijk hieronder en kies welke vorm van steunen bij jou of jouw organisatie past.

Nalaten en schenken

Steun particulier

Word donateur of neem jouw gift aan NFF op in je testament. Dankzij jouw steun kunnen we het festival blijven organiseren.

Steun NFF

Eenmalige bijdrage

Je kunt NFF ook steunen met een eenmalige bijdrage via Tikkie. Het bedrag mag je zelf bepalen, wij zijn blij met zowel grote als kleine donaties!
Huidige partners

Partners

Met de vele duizenden bezoekers en de enorme media-aandacht die het genereert, is het NFF een uniek platform voor merken en bedrijven om zich te profileren, relaties te versterken en maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

NFF Ondernemersclub

Zakelijk

De NFF Ondernemers Club is al meer dan vijftien jaar trotse ambassadeur van het Nederlands Film Festival! Leden genieten van de voordelen die de NFF Ondernemersclub te bieden heeft op het gebied van samenwerken, netwerken, relatiemarketing en toegang tot exclusieve evenementen.

Gouden Kalf

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01