Professionals

NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van av-professionals. Het Professionals Programma vindt dit jaar tussen 23 en 27 september plaats.

Wil je voordelig naar het festival? Met de NFF Professionalspas neem je voor €120,- deel aan het complete openbare festivalprogramma, van filmvertoningen en Prof Talks tot de NFF Conferentie. Lees hieronder hoe je de Professionalspas kan bestellen.

Voorverkoop Programma:

Twee microfoons op tafel op de achtergrond publiek in de zaal bij de NFF Conferentie

NFF Conferentie

Na roerige tijden voor onze filmindustrie kijken we reikhalzend uit naar een mooie toekomst. Op vrijdag 23 september 2022 komt de Nederlandse av-industrie samen tijdens de jaarlijkse NFF Conferentie. Uiteenlopende onderwerpen passeren op deze dag de revue. Van diverse case studies tot inclusiviteit en diversiteit, fair practice en duurzaamheid.

Talent aan tafeltjes tijdens de NFF Talent Feedback sessies

Talentdag

Maandag 26 september staat in het teken van de vernieuwde NFF Talentdag. Voor het eerst transformeert de Stadsschouwburg Utrecht in het NFF Talentplein, waar nieuwe makers hun prangende vragen kunnen stellen aan pioniers uit de Nederlandse filmwereld. Denk aan ontwikkelaars, brancheverenigingen en fondsen. Ben jij een nieuwe maker en klaar voor een volgende carrièrestap? Stel jezelf of je filmidee voor aan de juiste professionals tijdens de NFF Talentdag!

Dag Scenario Publiek zijkants scherm

Professionalspas

Met de NFF Professionalspas neem je voor €120,- deel aan het complete openbare festivalprogramma, van filmvertoningen en Prof Talks tot de NFF Conferentie. Reserveer je tickets vooraf online, dit is niet mogelijk bij de zaal.

Bij aanschaf van een Professionalspas ontvang je tijdelijk een kortingscode voor je festivalverblijf bij EYE Hotel Utrecht (let op, beperkte beschikbaarheid).

20210926 NFF Politieke Werk Tom006 1

Nieuwsbrief voor Professionals

Blijf op de hoogte van het laatste NFF Professionals nieuws.