NFF Professionals

NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van AV-professionals. 


NFF Professionals Portal

De NFF Professionals Portal is hét (online) platform voor de Nederlandse AV- industrie, dat jaarrond de industrie zo breed en actueel mogelijk informeert. Heb je een vraag, mis je informatie of heb je een inhoudelijke bijdrage? Laat het ons weten via het feedbackformulier.

 


NFF Professionals Programma

In september vindt tijdens het Nederlands Film Festival het Professionals Programma plaats. Het programma bestaat uit de pijlers Agenderen, Inspireren, Stimuleren en Ontmoeten. Gedurende het jaar organiseert NFF Professionals bijeenkomsten met NFF Extended.


PublicSpaces

NFF is aangesloten bij PublicSpaces. Met dit initiatief onderzoeken wij samen met zo’n twintig andere partijen uit de publieke media, erfgoedinstellingen, festivals, musea, educatie en gezondheidszorg de mogelijkheden om het publieke domein in de online omgeving te versterken. Andere leidende organisaties in dit initiatief zijn onder meer VPRO, Dutch Design Week Eindhoven, EYE Filmmuseum, IDFA, Koninklijke Bibliotheek, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Pakhuis de Zwijger en Waag Society. PublicSpaces zal de komende periode periodes aanwezig zijn en presentaties geven bij CPH:DOX in Kopenhagen, STRP in Eindhoven en IFA+Summit in Berlijn. Meer informatie is te lezen op PublicSpaces.net.