Word donateur

Word donateur en steun het Nederlands Film Festival. Elk bedrag, groot of klein maakt het verschil. Met jouw steun kunnen we jaarlijks de beste (film)producties van eigen bodem blijven vertonen en belonen, een ontmoetingsplek bieden voor filmmakers en publiek, filmeducatie mogelijk maken via opleidingen en scholen, talentontwikkeling stimuleren en nog veel meer!


Alle informatie over voordelig schenken op een rij

Gouden Kalf

Periodieke schenking

Doneren met belastingvoordeel? Zet je donatie om in een zogenaamde periodieke schenking voor vijf jaar, dan maak je meteen gebruik van belastingvoordeel via de Geefwet. Het is niet nodig om een schenking vast te laten leggen door een notaris. Dit gaat inmiddels heel eenvoudig via een schenkingsovereenkomst.

Om van dit fiscale voordeel gebruik te maken, mail je het ingevulde formulier naar donateurs@filmfestival.nl. Na het verwerken van de schenking sturen we een door ons ondertekende kopie van deze overeenkomst per e-mail retour. Heb je hulp nodig bij het invullen van het formulier of heb je vragen over periodiek schenken? Neem contact met ons op via bovenstaand mailadres of bel 030-230 3800.