Over de sector

Blijf op de hoogte van nieuws en andere events in de av-sector.

NFF Extended Kleur

Inclusiviteit in de Nederlandse film

Wat doet de Nederlandse av-sector om te komen tot meer diversiteit en inclusiviteit en zodoende een gelijkwaardige televisie- en filmindustrie? Bekijk hier dossiers en nieuws over dit onderwerp.

AV Agenda stakeholder meeting Film Forward 03 1

AV-Agenda

In de AV-Agenda vind je bijeenkomsten van branche- en vakverenigingen, festival data, deadlines van fondsen en andere relevante evenementen.

De AV-Agenda is een initiatief van het Nederlands Film Festival (NFF), de Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en televisiemakers (NBF) en FilmForward.

20220925 Utrecht NFF Videoland 03 Ramon Mangold

Videoland Academy

Videoland Academy is een talentontwikkelingstraject voor een nieuwe lichting makers om zich te ontwikkelen en ervaring op te doen binnen de commerciële beroepspraktijk.

Videoland Academy is een samenwerking van Videoland met NFF, IDFA, IFFR en Dr. Script, gesteund door het Nederlands Filmfonds.

20220926 Nederlands Filmfestival SSBU NFF Prof Talk Light Pitchen maar FOTO Almicheal Fraay 14 uitsnede

TrainUp

TrainUp is een database voor av-professionals die op zoek zijn naar een workshop, training of masterclass. Hier vind je alle skills- en talentontwikkelingsprogramma's, en tevens een overzicht van beschikbare subsidies hiervoor.

TrainUp is een initiatief van FilmForward.

Terugkijken

Wil jij onderdelen van NFF Extended, de jaarlijkse NFF Conferentie en andere programma's voor av-professionals terugkijken? Dat kan eenvoudig via de NFF Professionals YouTube.

20220923 Professionals Drinks Marcel Krijgsman015

Nieuwsbrief voor Professionals

Blijf op de hoogte van het laatste NFF Professionals nieuws.