Talentontwikkeling

Jaarlijks worden diverse talentprogramma's georganiseerd tijdens het Professionals Programma van het Nederlands Film Festival.

Het NFF brengt nieuwe makers (opgeleid en autodidact) en av-professionals op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Bijvoorbeeld door het faciliteren van één-op-één gesprekken en organiseren van inspirerende en verdiepende talks. Hier vind je een overzicht van de diverse programma's.

20220926 Nederlands Filmfestival SSBU NFF Prof Talk Light Pitchen maar FOTO Almicheal Fraay 12

Nieuwsbrief voor Talent

Blijf op de hoogte van het laatste NFF Talent nieuws.

20220926 Nederlands Filmfestival SSBU NFF Talent Talent Feedbacksessies FOTO Almicheal Fraay 21

NFF Talentdag

(Dit evenement is geweest)

Maandag 26 september stond in het teken van de vernieuwde NFF Talentdag. Met het NFF Talentplein, waar nieuwe makers hun prangende vragen konden stellen aan pioniers uit de Nederlandse filmwereld, diverse talks en sluit de Talent Award Ceremonie.

20220926 stadsschouwburg talentdag speeddates Foto Paulus van Dorsten006

Tips voor nieuwe makers

Diverse av-professionals en oud deelnemers van NFF Talentdagen delen hun inzichten, ervaringen en tips. Hiermee maak je van je volgende stappen in de industrie een nog groter succes.

Videoland Academy

Videoland Academy is een talentontwikkelingstraject voor een nieuwe lichting makers om zich te ontwikkelen en ervaring op te doen binnen de commerciële beroepspraktijk.