Ga naar inhoud
NFF Extended

Presentatie Stichting Mores tijdens NFF Extended

Het Nederlands Film Festival organiseerde woensdag 30 november een NFF Extended bijeenkomst over grensoverschrijdend gedrag in de audiovisuele sector. Hier spraken diverse industrie-experts, av-professionals, ervaringsdeskundigen, brancheverenigingen en Stichting Mores over stappen op weg naar een veilige werkomgeving. In de sessie bleek onder andere dat er verschillende ongewenste omgangsvormen zijn en dat voor preventie het beleid en de praktijk nader tot elkaar dienen te komen.

Slide Mores presentatie NFF Extended

Presentatie Freek Walther

Freek Walther - vertrouwenspersoon en mede-eigenaar en directielid van het bureau 'De Vertrouwenspersoon' - besprak het werkproces van Stichting Mores en zette uiteen wat je kunt doen als je te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag. Kon je niet aanwezig zijn of wil je deze presentatie nog eens rustig nalezen?

Advies nodig of een melding maken?

Publiek bij NFF Extended april 2022

NFF Extended verslag

Wil jij alle conclusies van 30 november nog eens nalezen? Meld je aan voor de Professionalsnieuwsbrief en ontvang in december het verslag van de bijeenkomst in je inbox.

Over NFF Extended

NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen. Alle NFF Extended bijeenkomsten zijn gratis.

ga terug