Ga naar inhoud
Nu kijken

Nederlandse documentaires op IDFA

Het IDFA is begonnen! Tot en met zondag 20 november kun je in Amsterdam terecht voor talloze documentaires uit alle uithoeken van de wereld. Kun je niet kiezen? Claire van Daal, Hoofd Publieksprogramma van NFF, zet vier Nederlandse documentaires waar zij naar uitkijkt.

Still All you see

All You See

"Ik verwacht van Niki Padidar, winnaar van een Kristallen Beer in Berlijn en de prijs voor beste IDFA jeugddocumentaire voor Ninnoc op zak, opnieuw een eigenwijze film die doet nadenken en navoelen."

Regie: Niki Padidar | Productie: Menna Laura Meijer namens mint film office

Still Journey Through Our World

Journey Through Our World

"Iedere vorige Lataster-Czich film vraagt om de volgende!"

Regie: Petra Lataster-Czisch, Peter Lataster | Productie: Peter Lataster

Still_Look What You Made Me Do

Look What You Made Me Do

"Wat een onderwerp! Je leest erover – met een zogenaamde afstand. Nu gaan we kijken en meemaken en zo, hoop ik, vooroordelen aan de kant zetten, juist omdat je dichtbij mag komen."

Regie: Coco Schrijber | Productie: Iris Lammertsma namens Witfilm, Jantien Ekkes namens Witfilm, Yasmin van Dorp namens Witfilm

Still Sezers zomer

Sezers zomer

"De integriteit en het respect waarmee Marina Meijer de jongeren en hun begeleiders portretteerde in het met een Gouden Kalf bekroonde Carrousel, maakt hondsnieuwsgierig naar Sezers zomer."

Regie: Marina Meijer | Productie: Jelte Zonneveld, Marina Meijer namens Xenia Films

Still Crazy

Alle Nederlandse films op IDFA

Benieuwd naar alle Nederlandse documentaires en digitale cultuurproducties op IDFA? Ga naar het overzicht via de knop hieronder.

Nederlandse digitale cultuurproducties in DocLab

ga terug