Ga naar inhoud
Professionals

NFF Conferentieverslag: de av-sector in 2022

Jaarlijks brengt het NFF in september vakgenoten uit verschillende disciplines samen tijdens het Professionals Programma. Eén van de terugkerende programmaonderdelen is de NFF Conferentie, een dag vol actuele onderwerpen en inspiratie en netwerkmogelijkheden.

In het NFF Conferentieverslag lees je alles terug over belangrijke vraagstukken, casestudies en updates over de audiovisuele sector van 2022. Van gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden, duurzaam produceren, toegankelijkheid op de set, inclusieve representatie en de best practises uit binnen- en buitenland.

Je kunt niet ‘een beetje inclusief’ zijn. Sommige dingen vereisen een radicale ommezwaai.”
--Mari Sanders

Van praten naar handelen

Ook grensoverschrijdend gedrag in de Nederlandse av-sector is een urgent en veelbesproken onderwerp in 2022. Tijdens NFF Professionals werd hier uitvoerig over gepraat en bij de komende NFF Extended bijeenkomst focussen we op stappen om nu te zetten in de praktijk.

Blik op de Set 15

NFF Extended: Een veilige av-sector

Woensdag 30 november staan we stil bij grensoverschrijdend gedrag in de Nederlandse av-sector. Hoe pakken we dat probleem aan op kantoor, op de set en tijdens industriegelegenheden?

Meer over NFF Professionals

NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van av-professionals. Het Professionals Programma vindt in 2023 eind september plaats.

ga terug