Ga naar inhoud
NFF Extended

Nieuwe NFF Extended over veiligheid in de av-sector

NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de audiovisuele sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen. De komende bijeenkomst vindt plaats op woensdag 30 november. Die dag staan we stil bij één van de urgentste onderwerpen van de afgelopen tijd: grensoverschrijdend gedrag in de Nederlandse av-sector.

NFF Extended: Een veilige av-sector is bedoeld voor zowel zzp'ers, werknemers, werkgevers en beleidsmakers. In deze interactieve bijeenkomst ligt de focus op de praktijk. Volg het werkproces van stichting Mores, ontvang handige tips van een vertrouwenspersoon en leer aan de hand van casussen wat je als medewerker of zzp'er, instelling of beleidsmaker beter wel en niet kunt doen in het geval van grensoverschrijdend gedrag.

Meer informatie over het programma en de sprekers volgt in de loop van november. Bestel nu vast je gratis ticket, dan weet je zeker dat je erbij kunt zijn.

20220926 Nederlands Filmfestival SSBU NFF Prof Talk Light Missie van de Nieuwe Maker FOTO Almicheal Fraay 13

Praktische informatie

Datum: 30 november
Locatie: Eye Filmmuseum (IJpromenade 1, Amsterdam)
Tijd: 15:00 – 17:00

Gratis toegang

ga terug