Ga naar inhoud
Still_Here_04.jpg

Still Here

Regie: Guido Ekker
De planeet is uitgeput, de natuur vernietigd. De rijken weten te overleven, maar de armen vechten om de eenvoudigste levensbehoeftes... zoals een teug verse zuurstof. Onheilspellende toekomstvisie in een sober animatiepalet.

In een wereld zonder vrije natuur is een man wanhopig op zoek naar zijn laatste verse ademhaling. Hij laat zich daarvoor voor het karretje van de staat en de grootaandeelhouders spannen om een clandestiene groep op te rollen die in het geheim hun eigen zuurstofproducerende planten kweekt. De rijken dulden echter dergelijke marktverstorende concurrentie niet. Grimmige animatiefilm die de kijker laat snakken naar adem, met een niet mis te verstane boodschap op het eind.

Credits

Production Design
Visual Effects
Postproductiebedrijf
Poster Still Here.jpg
Titel: Still Here
Jaar: 2023
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2023
Natuur & Milieu

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.