Ga naar inhoud
Still

Rabarber

Regie: Mark de Cloe
Romantische en grappige familiefilm over de twaalfjarige Winnie en Siem die een instructiefilm maken met relatietips voor Winnies moeder en Siems vader en daarbij vooral elkaar steeds leuker gaan vinden.
De twaalfjarige Winnie en Siem leren elkaar kennen wanneer Siems vader Rik en Winnie's moeder Tosca verliefd worden op elkaar en gaan samenwonen. Tijdens de voorbereidingen van de trouwerij liggen Rik en Tosca voortdurend met elkaar overhoop en al snel kan het kersverse stel alleen nog maar kibbelen en ruziën. Om te voorkomen dat ze uit elkaar gaan, besluiten de kinderen voor hen een instructiefilm te maken met relatietips. Maar het zijn vooral Winnie en Siem zelf die in deze romantische en grappige familiefilm steeds dichter naar elkaar toe groeien.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: Rabarber
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 10 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2014
Gouden Kalf Competitie Kidsbios NFF Jaarselectie Familiefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.