Ga naar inhoud
Still

nijntje de film

Regie: Hans Perk
Het beroemdste konijntje van Nederland debuteert op het witte doek. In een kleurrijke en muzikale animatiefilm maken Nijntje en haar vriendjes een vrolijke speurtocht door de dierentuin.
Het beroemdste konijntje van Nederland verschijnt voor het eerst op het witte doek. In een kleurrijke en muzikale animatiefilm beleeft nijntje een vrolijk avontuur. Samen met nina, knorretje en snuffie maakt ze een speurtocht door de dierentuin. Vader en moeder pluis proberen de vriendjes door middel van raadsels naar een verborgen schat te leiden. De film bevat de herkenbare en heldere figuren, vormen en kleuren die Dick Bruna's boekjes zo geliefd maken bij de allerkleinsten.
Titel: nijntje de film
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 10 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Kidsbios Gouden FilmsFamiliefilmAnimatie

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2013)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.