Ga naar inhoud
Komische familiefilm over Tako, een donkere zoon van twee blanke lesbische moeders, die het onomstotelijke bewijs gevonden denkt te hebben dat rapper Kleine Viezerik zijn vader is.
Clarence Seedorf, Jörgen Raymann - misschien Obama? Als donkere zoon van twee blanke lesbische moeders fantaseert de jonge Tako er op los over wie zijn vader zou kunnen zijn. Opeens weet hij het zeker: het is Kleine Viezerik. Volgens twee pestkoppen op school zou de populaire rapper echter nooit vader willen zijn van een Bounty: zwart van buiten, wit van binnen. Voordat Tako zijn gedroomde vader onder ogen kan komen, krijgt hij een spoedcursus Surinamer worden. Een komische familiefilm over dicht bij jezelf blijven.

Titel: Bounty
Jaar: 2013
Duur : 23 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2013

RomantiekFamiliefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.