Ga naar inhoud
Het onschuldige uitstapje van Bram en zijn bejaarde vader naar een dorpje in Duitsland verandert drastisch van karakter wanneer er een oorlogstrauma in het spel blijkt te zijn.

In deze onschuldig beginnende roadmovie laat mediator Bram zich overhalen zijn norse, bejaarde vader voor een vriendenbezoek naar het Duitse dorp Urfeld te brengen. Eenmaal aangekomen komt Bram achter het werkelijke doel van de reis. Zijn vader is op jacht naar een oorlogsmisdadiger en wil korte metten maken. Diens drastische stappen dreigen vader en zoon in eerste instantie uit elkaar te drijven...

Titel: One Night Stand VII - Urfeld
Jaar: 2012
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2012

Blik naar buiten(land)Oorlog & Vrede

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.