Ga naar inhoud
Still

Life @ Lowlands

Regie: Lisa Boerstra
Drie vriendinnen van 17 gaan voor het eerst naar Lowlands. Met hen betreden we het eco-systeem van een groot muziekfestival. De film dompelt de kijker onder in de festivalsfeer met een meeslepende mix van beelden en muziek.
Drie vriendinnen van 17 gaan voor het eerst naar Lowlands. Met hen betreden we het eco-systeem van een groot muziekfestival. Terwijl de meisjes voor het eerst onzeker hun weg zoeken, kruist hun pad die van ervaren rotten, die precies weten hoe het moet. Een bioloog observeert de ‘Lowlander’ als soort en verdwijnt zelf in de feestende massa. Life @ Lowlands is in vijf dagen gedraaid door vijf crews op de heetste editie ooit. De film dompelt de kijker onder in de festivalsfeer met een meeslepende mix van beelden en muziek.
Titel: Life @ Lowlands
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Kunst & CultuurMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.