Ga naar inhoud
Kinderen nemen één voor één plaats in de stoel bij kapper Marko. Tijdens de knipbeurt delen ze hun dromen, verlangens en kopzorgen. Ontroerende serie met gesprekken over kleine en grote onderwerpen, die altijd goed eindigen: met een mooie, nieuwe coupe.
Kinderen nemen één voor één plaats in de stoel bij kapper Marko. Tijdens de knipbeurt delen ze hun dromen, verlangens en kopzorgen. In deze aflevering luisteren we naar Dick, Marloes, Amjad & Milou. Dick beschrijft wat zijn lievelingsmuziek met hem doet. Amjad vertelt dat hij nog even goed moet oefenen voor hij een profvoetballer kan worden. Marloes legt uit waarom zij in de ochtend rond stuitert als een stuiterbal, en Milou kent over elk dier dat Marko opnoemt wel een leuk weetje. Ontroerende serie met gesprekken over kleine en grote onderwerpen, die altijd goed eindigen: met een mooie, nieuwe coupe.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design

Titel: Hoofdzaken - Dick, Marloes, Amjad & Milou
Jaar: 2020
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Educatie PO
Editie: NFF 2020

Familiefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.