Misdaaddrama waarin een Amsterdamse rechercheur jaagt op een meedogenloze crimineel (Jeroen Willems) die geen emoties toont en zo onschendbaar lijkt. Totdat er een dochter opduikt met problemen.
Frank jaagt als inspecteur bij de recherche op Mirko (Jeroen Willems), een meedogenloze crimineel die geen gezin heeft of andere banden. De schijnbaar onschendbare maakt zich niet druk om zijn conflict met de Russische maffia of de politie. Maar alles verandert als Mirko’s ex-vriendin hem om hulp vraagt. Zij vreest voor de veiligheid van haar dochter - die ook Mirko’s kind blijkt. Frank beseft dat Mirko nu toch een zwakke plek heeft: zijn dochter.

Titel: Cop vs. Killer
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2012

Misdaad

Gouden Kalf winnaar

Beste Acteur Televisiedrama (2012)
Jeroen Willems

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.