Ga naar inhoud
Misdaaddrama rondom twee rivaliserende groepen meiden, die afstevenen op een heftige confrontatie als Naima haar vijandin Rochelle ervan verdenkt met haar vriendje te hebben gezoend.
Rochelle en haar vriendinnen vieren het feit dat ze eindelijk een eigen flatje heeft. Dat ze al een tijdje mot hebben met een groepje leeftijdsgenoten uit de buurt mag de pret niet drukken. Toch raken de rivaliserende meiden in een strijd verwikkeld als Naima uit de andere groep Rochelle ervan verdenkt te hebben gezoend met haar vriendje. Een confrontatie lijkt onafwendbaar. Zelfstandig deel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.

Titel: Van God Los - Bitch Fight
Jaar: 2012
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2012

Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.