Ga naar inhoud
Misdaaddrama over de dertigjarige Janneke, die dolgraag een kind zou willen met haar vriend Daan. Maar omdat Daan er nog niet klaar voor is, komt hun relatie onder grote spanning te staan.
Dertiger Janneke wordt omringd door vriendinnen met baby's en is er zelf ook helemaal klaar voor om moeder te worden. Haar vriend Daan, met wie ze gelukkig samenwoont, is nog niet zo ver. Hoe langer hoe meer komt hun relatie onder druk te staan vanwege de kinderwens van Janneke. En waarom wil hij niet praten over zijn kant van de zaak? Speelt zijn verleden mee? Janneke wordt steeds wanhopiger. Zelfstandig deel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.

Titel: Van God Los - Babyshower
Jaar: 2012
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, De Belofte
Editie: NFF 2012

Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.