Ga naar inhoud
Still

Commando Maria

Regie: Anna van Keimpema
Twee vriendjes beschieten, heel spannend, medecampinggasten met bessen. Maar dan worden ze afgeleid door de Zweedse Maria. Komisch drama over opspelende hormonen in conflict met het speelse kind.
Donnie en Casper zijn kleine scherpschutters die, gewapend met eigengemaakte bessenschieters, hun medecampinggasten proberen te treffen. Iedereen die in hun vizier komt loopt gevaar. Dan krijgt het bevriende duo de mooie Zweedse Maria in het oog. Ze zijn meteen van haar onder de indruk en beginnen aan een ontdekkingstocht om dichter bij deze spannende vrouw te komen. Of is oorlogje spelen eigenlijk veel leuker? Komisch drama over hoe de eerste, opspelende hormonen het nog verliezen van het speelse kind in de jongens.
Titel: Commando Maria
Jaar: 2014
Duur : 13 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014
Gouden Kalf Competitie NFF Jaarselectie FamiliefilmHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.