Ga naar inhoud
Still

Bouwdorp

Regie: Margien Rogaar
Familiefilm over hoe je beste vriend zomaar je grootste vijand kan worden. Tijdens de jaarlijkse huttenbouw slaat de sluimerende ruzie tussen de twaalfjarige Ziggy en Bas om in een ware jongensoorlog.
Tijdens de jaarlijkse huttenbouw in hun dorp komen hartsvrienden Ziggy en Bas voor het eerst in hun leven recht tegenover elkaar te staan. Een verschillende middelbare school, de verwachtingen van hun ouders en de verliefdheid op een meisje laat een sluimerende ruzie omslaan in een ware jongensoorlog. Terwijl de stoere Bas al snel twijfelt over de ruzie, bijt de zachtaardige Ziggy zich steeds meer vast in de strijd. Een familiefilm over hoe je beste vriend zomaar op een dag je grootste vijand kan worden.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Camera
Production Design
Titel: Bouwdorp
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 27 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2014
Kidsbios NFF Jaarselectie Familiefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.