Ga naar inhoud
Balcony_Still_02.jpg

Balcony Cacophony

Regie: Quentin Haberham
Een rijke dame en haar nieuwe buurman halen tijdens een burenruzie het bloed onder elkaars nagels vandaan. Creatief balkonspektakel leidt in deze korte animatie tot onvoorziene gevolgen.
Wanneer een rijke dame haar herenhuis moet verruilen voor een klein appartementje met balkon, kan ze moeilijk wennen aan haar nieuwe buurman en zijn vreemde hobby's. Zijn luide muziek is de katalysator voor een escalerende burenruzie, die in deze springerige animatiefilm steeds absurdere vormen aanneemt. Dat gaat van simpele geluidsoverlast tot wierookterreur en rondvliegende gin-tonicglazen. Zullen de twee hun geschil bijleggen, of loopt het genadeloos uit de hand?

Credits

Producent
Production Design
Productiebedrijf
Family Affair Films
Distributie
Kaboom Distribution
Titel: Balcony Cacophony
Jaar: 2023
Duur : 5 minuten, 4 seconden
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2023
Gouden Kalf Competitie Actie & Avontuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.