Ga naar inhoud
Kleurrijke en vrolijke familiefilm over de achtjarige Jack, enig kind van twee moeders die maar niet geven wat hij zo graag wil hebben: een broertje. Dan moet Jack er zelf maar eentje bestellen.
De achtjarige Jack heeft twee moeders, is enig kind en kan totaal niet alleen zijn. Hij wil dolgraag een broertje. Maar hoe hard hij ook zeurt en smeekt, het broertje komt er maar niet. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt waar hij vandaan komt, gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Jack gaat meteen op zoek naar een geschikte donor. Kleurrijke en vrolijke familiefilm vol wonderlijke ontmoetingen.

Titel: Jack bestelt een broertje
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 24 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, Kidsbios, Competities, Kristallen, Gouden en Diamanten Films
Editie: NFF 2015

RomantiekActie & AvontuurFamiliefilm

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.