Beklemmend drama over een uitgeputte man die moeizaam door een woestijn loopt. In zijn hand een grote, volle fles water. Waarom vecht hij voortdurend tegen de verleiding om hieruit te drinken?
Beklemmend drama over een zwetende, uitgeputte man die moeizaam en alleen door een lege, zonovergoten woestijn loopt. In zijn hand een grote, volle fles water. Af en toe draait hij de dop van de fles en neemt hij bijna een slok. Steeds weer weerstaat hij met heel veel moeite de verleiding, ondanks zijn vreselijke dorst. Wanhoop neemt langzaam maar zeker bezit van hem. Toch drinkt hij niets. Waarom niet? Wat zijn de gevolgen als hij het wel doet? En is hij eigenlijk wel alleen?

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Deserted
Jaar: 2015
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2015

DramaActie & Avontuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.