Forum van de Regisseurs

In de competitie van het Forum van de Regisseurs dingen grensverleggende Nederlandse auteursfilms mee die allemaal één ding gemeen hebben: hun eigenheid. Curatoren van dit programma zijn filmjournalist en programmeur Hugo Emmerzael en filmmaker Beri Shalmashi.

Ter afsluiting van het Forum van de Regisseurs-programma werd de 'VEVAM Fonds Prijs van het Forum van de Regisseurs' uitgereikt. De winnaar van deze prijs, Douwe Dijkstra, werd op dinsdag 27 september bekend gemaakt en ontving een cheque ter waarde van €5.000,-.

Still_Buurman Abdi

Winnaar Forum van de Regisseurs 2022

Teledoc Campus – Buurman Abdi van Douwe Dijkstra is de winnaar van de VEVAM Fonds Prijs van het Forum van de Regisseurs 2022.

Ontmoet de makers

NFF Conferentie jumpingthebox spreker2

Benieuwd naar meer specials?

Sluit aan bij Prof Talks en de NFF Conferentie met sprekers van de av-sector en het digitale cultuurdomein. Zoals de Vlaamse regisseur Peter Monsaert (Offline, La Ciel Flamand) die zijn eigen films schrijft en componist Daniel Pemberton (Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Man From U.N.C.L.E) die met zijn innovatieve en unieke muziek voor de kijker compleet nieuwe ervaringen creëert.

NFF 2021 0928 Forum van de regisseurs De Oost Marcel Krijgsman

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.