Kom hier dat ik u kus

Sabine Lubbe Bakker, Niels van Koevorden Speelfilm - 2020 - 93 min.
Vanaf 12 jaar

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tragikomische verfilming van de gelijknamige, succesvolle roman van Griet Op de Beeck. Met vallen en opstaan baant Mona zich een weg door het leven, getekend door de dood van haar jong gestorven moeder.

Mona is de oudste dochter in een gezin waarvan de moeder op jonge leeftijd overlijdt. Kom hier dat ik u kus toont hoe Mona zich als kind, twintiger en dertiger een weg door het leven baant. Terwijl iedereen over haar heen loopt, probeert ze zich staande te houden in een wereld vol egotrippers en egoïsten. Tot ze inziet dat het zo niet langer kan. Tragikomisch familiedrama, gebaseerd op de gelijknamige roman van Griet Op de Beeck.

 

Tickets voor de NFF publiekspremière zijn verkrijgbaar via www.filmfestival.nl/festivalpremiere-kom-hier-dat-ik-u-kus/

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Annemie Degryse
Jan de Clercq
Uitvoerend producent(en)
Coproductiebedrijf
Lunanime bvba
Camera
Production Design
Elsje de Bruijn
Daniëlle Schilling
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Cast
Tanya Zabarylo
Tom Vermeir
Stefan Perceval
Wine Dierickx
Valentijn Dhaenens
Olivia Landuyt
Omroep
Distributie
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland, België