Ga naar inhoud
Wanneer een werknemer in een wellness-centrum terloops meedeelt dat hij wil vertrekken, brokkelt de gemeenschappelijk gefabriceerde harmonie in deze gortdroge komedie langzaam maar zeker af.
Een wellness-centrum. Elke ruimte ademt perfecte harmonie, of in ieder geval de kans op het herstel ervan. Dan laat werknemer Jack tussen neus en lippen door aan de vrouw van de bedrijfsleider weten dat hij erover denkt om te vertrekken. Exit rust. Onder het ogenschijnlijk soepel lopende teamwerk gaan onvermoede stromingen schuil. De ware karakters komen tevoorschijn. Een minimalistische comedy of errors tussen de vier muren van een stoombad vol kleinmenselijkheid.

Titel: One Night Stand X - De lange nasleep van een korte mededeling
Jaar: 2015
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Competities, 10 jaar One Night Stand
Editie: NFF 2015

Drama

Gouden Kalf nominaties

Beste Acteur Televisiedrama (2015)
Porgy Franssen

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.