Ga naar inhoud
Het vrouwelijke antwoord op de serie Volgens Robert, waarin een huisarts met een midlifecrisis kampte. Nu volgen we zijn vrouw Jacqueline, die afscheid neemt van haar huwelijk en van haar vroegere ik.
Het vrouwelijke antwoord op de tragikomische dramaserie Volgens Robert die in 2013 werd uitgezonden. In de eerste reeks kampte huisarts Robert Finkelstein met een midlifecrisis. Hij werd na een huwelijk van vijfentwintig jaar door zijn echtgenote Jacqueline het huis uitgezet, nadat hij haar had geslagen. Vervolgens ging hij in therapie. In de tweede reeks volgen we Jacqueline, die afscheid neemt van haar huwelijk en daarmee ook van de vrouw die ze in die vijfentwintig jaar met Robert is geworden.

Titel: Volgens Jacqueline
Jaar: 2015
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Competities
Editie: NFF 2015

RomantiekDramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.