De regels van Floor 2

Maurice Trouwborst Televisiedrama - 2019 - 10 min.
Vanaf 6 jaar
Angst
Geweld
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Het eigenwijze meisje Floor geeft in het tweede seizoen van deze serie weer antwoord op belangrijke levensvragen voor een meisje van tien. Zoals: wat doe je als je ouders willen verhuizen en jij daar niet aan moet denken?

In het tweede seizoen van de serie die is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman, presenteert de eigenwijze Floor nieuwe regels. Die komen voort uit wat zijzelf heeft meegemaakt, en zijn bedoeld om de kinderen van Nederland te waarschuwen. Haar regels geven antwoord op de belangrijkste levensvragen voor een meisje van tien. Zoals: wat doe je als je vader zijn ouderwetse kampeerwensen aan jou en je BFF probeert op te dringen? Verander je je uiterlijk voor een foto? Blijf je omgaan met je ex? En hoe is het om te leven als vlogger?

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Jesper Olyve
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland