Ga naar inhoud
Film Awards

ZWAAR VERLIEFD!2 heeft Gouden Film te pakken

ZWAAR VERLIEFD!2 is bekroond met de Gouden Film. De feelgoodfilm van regisseur Marc Willard met hoofdrolspelers Barbara Sloesen, Jim Bakkum en Frederik Brom heeft 100.000 bezoekers gehaald. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds. Barbara Sloesen zat nietsvermoedend op een terras toen zij niet alleen verrast werd met een Bossche bol, maar ook met Jim Bakkum die haar de Gouden Film overhandigde.Over ZWAAR VERLIEFD!2


Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) gaan samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Alhoewel ze nog steeds dolverliefd zijn, wordt hun liefde met hun verschillende achtergrond en interesses op de proef gesteld. Kan Isa de verleiding weerstaan als de perfecte man, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Het scenario van ZWAAR VERLIEFD!2 is geschreven door Anna Pauwels (Soof: een nieuw begin) en de regie is in handen van Marc Willard (Smeris, Dokter Tinus). De film is geproduceerd door Tom de Mol Productions en Interstellar Pictures. De cast bestaat uit Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Frederik Brom, Soy Kroon, Abbey Hoes, Liza Sips, Jamie Grant, Sarah Chronis, Pim Wessels, Rienus Krul en Christopher Parren. De film is tot stand gekomen met steun van de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinski Fonds. ZWAAR VERLIEFD!2 wordt gedistribueerd door Dutch FilmWorks.

Gouden Film


De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires en korte films die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.
Gouden FilmFilm Awards
ga terug