ZWAAR VERLIEFD!2 heeft Gouden Film te pakken

ZWAAR VERLIEFD!2 is bekroond met de Gouden Film. De feel­go­od­film van regis­seur Marc Willard met hoof­drol­spelers Barbara Sloesen, Jim Bakkum en Fred­erik Brom heeft 100.000 bezoekers gehaald. De Gouden Film Award is een initi­atief van het Neder­lands Film Festival en wordt onder­s­teund door het Neder­lands Film­fonds en het Abraham Tuschinski Fonds. Barbara Sloesen zat nietsver­moe­dend op een terras toen zij niet alleen verrast werd met een Bossche bol, maar ook met Jim Bakkum die haar de Gouden Film overhandigde.

Over ZWAAR VERLIEFD!2

Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) gaan samen­wonen. De span­ning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Alhoewel ze nog steeds dolver­liefd zijn, wordt hun liefde met hun verschil­lende achter­grond en inter­esses op de proef gesteld. Kan Isa de verlei­ding weer­staan als de perfecte man, dier­e­narts Hugo (Fred­erik Brom), zich aandient en Ruben een aantrekke­lijke timmerklus aange­boden krijgt? Het scenario van ZWAAR VERLIEFD!2 is geschreven door Anna Pauwels (Soof: een nieuw begin) en de regie is in handen van Marc Willard (Smeris, Dokter Tinus). De film is gepro­duceerd door Tom de Mol Produc­tions en Inter­stellar Pictures. De cast bestaat uit Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Fred­erik Brom, Soy Kroon, Abbey Hoes, Liza Sips, Jamie Grant, Sarah Chronis, Pim Wessels, Rienus Krul en Christo­pher Parren. De film is tot stand gekomen met steun van de Nether­lands Film Produc­tion Incen­tive en Stichting Abraham Tuschinski Fonds. ZWAAR VERLIEFD!2 wordt gedis­tribueerd door Dutch Film­Works.

Gouden Film

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Neder­lands Film Festival het Neder­lands Film­fonds en het Abraham Tuschinski Fonds toegekend wanneer er voor een Neder­landse film tijdens de roulatie respec­tievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoop­kaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Neder­landse docu­men­taires en korte films die 10.000 bioscoop­be­zoekers hebben getrokken.
ga terug

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte