Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Van Eigen Bodem met Barry Atsma

De NFF Ondernemers Club (NFF OC) is al meer dan 15 jaar een trotse partner van het Nederlands Film Festival. Ze ondersteunen het festival niet alleen financieel, maar met hun kennis, ervaring en netwerk spelen zij ook een belangrijke rol bij het creëren van draagvlak voor het festival. Leden genieten van diverse voordelen, bijvoorbeeld van toegang tot exclusieve evenementen. In dit verslag het verslag van het exclusieve programma 'Van Eigen Bodem' met Barry Atsma in de hoofdrol te lezen.

NFF Ondernemers Club2021 Fotograaf Almicheal Fraay 2021 29 ©Nederlands Film Festival/Almicheal Fraay

Ontmoeten


Afgelopen vrijdag hebben we elkaar eindelijk weer op locatie ontmoet. In de prachtige Metaalkathedraal ontvingen we Utrechts acteur én ondernemer Barry Atsma. In drie blokken ging hij met onze vaste Van Eigen Bodem presentator Hans van Rijsbergen in gesprek over zijn artistieke en zakelijke keuzes. Over op je bek gaan en weer opstaan, inspiratiebronnen, de paralellen tussen acteren en ondernemen en over de schoonheid van echte vriendschap.

Een lach en een traan


Wat volgde was een openhartig gesprek. Indrukwekkend werd het toen het over Barry’s overleden broer ging, die een zijn grote inspiratiebronnen was. Ook de visie van Barry op het maken van zakelijke keuzes, binnen zijn acteercarrière maar ook daarbuiten, en het belang van het kennen van het ‘waarom’ in die keuzes, maakte indruk. Gelukkig viel er ook veel te lachen, door de keur aan anekdotes die voorbijkwamen uit Barry’s carrière over nationale filmprojecten en internationale award ceremonies. Zo kijken we terug op een prachtig eerste live event de OC in 2021!

Ben jij er de volgende keer bij?

Ondernemers Club
ga terug