Ga naar inhoud

Tamara Shogaolu geselecteerd voor de Latinx Inclusion Fellowship Series

Tamara Shogaolu - winnaar van de HFM Works-in-Progress Award en Gouden Kalf genomineerde in 2019 - is door het Los Angeles Latino International Film Festival (LALIFF) geselecteerd voor de Latinx Inclusion Fellowship Series. Hier krijgt ze samen met vier andere filmmakers de kans om onder begeleiding van professionals een korte film te maken, gesponsord door Netflix.


Shogaolu is samen met Lorena Durán, Justin Floyd, Kase Peña en Monica Suriyage geselecteerd. Zij ontvangen allen $20.000 subsidie om een korte film te produceren, waarbij ze individueel begeleid worden en verschillende netwerkkansen krijgen. Netflix steunt hen ook in de productie van de films, die volgend jaar in première gaan op LALIFF.

Meer over de Latinx Inclusion Fellowship Series
Tamara Shogaolu won afgelopen NFF de HFM Works-in-Progress Award voor ANOUSCHKA. Deze interactieve productie van Tamara Shogaolu gaat over de reis door tijd en ruimte van een magisch zwart meisje. Lees het interview met de HFM-winnaars. Ook is ze in 2019 genomineerd voor het Gouden Kalf voor Beste Interactive voor haar interactieve werk EEN ANDERE DROOM. Deze geanimeerde documentaire en VR-game ineen laat je het liefdesverhaal ervaren van een lesbisch koppel, dat Egypte moet ontvluchten. Lees het interview over EEN ANDERE DROOM.

Foto: EEN ANDERE DROOM
ga terug