Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Openingsavond NFF 2020

Afgelopen vrijdag was de opening van de 40ste editie van het Nederlands Film Festival. Ons nog niet bewust zijnde van alle maatregelen die de volgende week zouden volgen, heeft de NFF OC genoten van een mooie Openingsavond.

PREMIÈRE BULADÓ KINEPOLIS JAARBEURS UTRECHT OPENINGSAVOND 2020 NFF 0087 Foto: ©Nederlands Film Festival\Samuel van Leeuwen

Afgelopen vrijdag was de opening van de 40ste editie van het Nederlands Film Festival. Een avond die nu, vijf dagen later, met de nieuwe COVID-19 maatregelen niet door zou zijn gegaan. Ons nog niet bewust zijnde van alle maatregelen die in de daaropvolgende week zouden volgen, heeft de NFF OC genoten van een mooie Openingsavond. De avond begon met een heerlijk diner bij restaurant UNCLE JIM, alvorens we met z'n allen over de rode loper verplaatsten naar de Kinepolis, waar het festival officieel werd geopend met de Openingsfilm Buladó. Met genoeg afstand tussen de tafels hebben we met 40 gasten heerlijk gedineerd en heeft Else Loes Pasma, NFF OC voorzitter, alle aanwezigen welkom geheten.

Programma


Naast een warm welkom was daarnaast vanuit het NFF ook een soort instructielijst voor het moment van aankomst bij de rode loper. Zo is de NFF OC inmiddels helemaal bekend met het invoeren van gezondheidschecks, de stickers op de rode loper volgen en met veel ruimte tussen de buurman/buurvrouw in de bioscoopzaal zitten.


Het zaalprogramma van de avond begon met een welkomstwoord van de Burgemeester van Utrecht, Peter den Oudsten, en van ad-interim directeur, Doreen Boonekamp. Na de film was er ruimte voor vragen vanuit het publiek.


Anders dan gebruikelijk was er na afloop van de vertoning geen borrel, maar werden alle gasten voorzien van een borrelbox om vervolgens thuis te gaan borrelen. Na deze avond volgden nog twee NFF OC avonden tijdens deze festival editie, de welbekende Djakarta-avond en een Drive-in.

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Ondernemers Club
ga terug