Ga naar inhoud
Nu kijken

5x Yannick Jozefzoon

Het filmfestival van Berlijn is in volle gang! De Nederlandse acteur Yannick Jozefzoon is geselecteerd voor European Shooting Stars op het festival, een prestigieus talentprogramma voor veelbelovende Europese acteertalenten. Om dit te vieren hebben we een aantal kijktips waar Yannick in te zien is. Veel kijkplezier!

Femi still

Femi

Drama waarin de instabiele, door nachtmerries geplaagde Dennis het verlies van zijn jonggestorven Nigeriaanse vader onder ogen moet zien. Nu hij zelf vader wordt, wil Dennis met z’n verleden dealen. Yannick Jozefzoon ontving voor de vertolking van Dennis een Gouden Kalf nominatie voor Beste Hoofdrol.

Still_Black Girl Magic

Black Girl Magic

Wanneer een onzeker Surinaams meisje (Stephanie van Eer) haar vriendin (Shanaya Dap) overhaalt haar in te wijden in de wereld van donkere magische krachten heeft dat onvoorziene gevolgen voor hun vriendschap. Spannend drama met horrortrekken.

Still_Tom Adelaar

Tom Adelaar

Wanneer de Surinaamse Sharif een oer-Hollandse naam aanneemt om meer sales te scoren voor een opportunistisch callcenter, vervalt hij in een existentiële identiteitscrisis. Zijn vertolking van Sharif leverde Yannick Jozefzoon zijn eerste Gouden Kalf nominatie op (Beste Acteur Televisiedrama).

Still_Baantjer: Het Begin serie

Baantjer: Het Begin (serie)

We gaan naar de jonge jaren van rechercheur Jurriaan de Cock (Waldemar Torenstra), waar alles begon. Waarom is hij geworden zoals hij is? Yannick Jozefzoon speelt de rol van Andy Ruiter, de nieuwe partner van rechercheur De Cock.

Sputum still

Sputum

In de speeksel verzadigde Sputum-wereld is een grimmige klassenstrijd gaande. De heersende Antieken zijn om te overleven aan een zoemende schimmel afhankelijk van het speeksel van de onderworpen Bakelieten. Met lugubere melkmachines en een verslavend poeder dwingt hun Famly een status-quo af. Pas als de Bakelitische rebellie onder leiding van Jimin Blyth (Yannick Jozefzoon) hulp krijgt van de aristocratische Antieke wetenschapper Kalta Crux (Jade Olieberg), neemt het verhaal een nieuwe wending

ga terug