Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemersclub: verslag nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Op dinsdag 24 januari genoot de NFF Ondernemersclub in Slachtstraat Filmtheater van de thriller Faithfully Yours, met na afloop een Q&A en gezellige borrel.

Zakelijk Directeur Marjolijn Bronckhuyzen met Josje van Erkel en André van Duren ©NFF\Almichael Fraay

Na een paar maanden hersteltijd van het Gouden Kalveren Gala was er weer een samenkomst bij Slachtstraat Theater in Utrecht. Het enthousiasme onder de leden om bij elkaar te komen was groot, wat zichtbaar was in de goede opkomst. De avond begon met een kort welkomstwoord van NFF OC voorzitter Maarten Timmerman, met een speciaal welkom voor de introducés en speciale felicitatie aan Marjolijn Bronkhuyzen, de nieuwe Zakelijk Directeur van het Nederlands Film Festival. Daarna nam Algemeen Directeur-Bestuurder Silvia van der Heiden de tijd om de OC te bedanken voor de hoge opkomst en enthousiasme tijdens het festival in 2022.

Faithfully Yours

Hoog op het wensenlijstje van de NFF OC stond de Nederlandse thriller Faithfully Yours te bekijken die na het behalen van de Gouden Film-status doorstoomt naar ruim 150.000 bezoekers in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal van deze Nederlandse thriller draait om twee vriendinnen die tijdens hun zorgvuldig geplande weekendjes weg vreemdgaan, totdat er op een van die weekenden iets ergs gebeurt.

Leden van de NFF Ondernemersclub in de bioscoopzaal ©NFF\Almicheal Fraay

Q&A met André van Duren

André van Duren (De Helleveeg, De Bende van Oss) regisseerde Faithfully Yours en schreef samen met Paul Jan Nelissen (Riphagen) en Elisabeth Lodeizen (Vandaag is van ons) het filmscript. Director of Photography van deze film was Josje van Erkel. Samen met André van Duren kwam zij na afloop van de film langs voor een Q&A, geleid door Marjolijn Bronkhuyzen. De NFF OC-leden zaten vol met vragen en deze werden uitgebreid beantwoord door onze gasten. Ook tijdens de borrel na afloop werd er nog volop nagepraat over de film. Josje en André bleven aanwezig om iedereen te woord te staan. Het was een prachtige avond en een goed begin van 2023!

Ben jij er de volgende keer bij?

Deelnemen aan festivalevenementen, netwerken met andere Utrechtse ondernemers en je steentje bijdragen aan het NFF? Word lid van de OC! Met toegang tot exclusieve evenementen bied jij als OC-lid je relaties een bijzondere beleving, zowel tijdens het festival als gedurende de rest van het jaar.

ga terug